VLTAVĚNKA

FOTO Lucie Holoubkova

MUA&STYLING  kosmetiks.cz

MODELKY Nnenna, Adéla

MA Crushmodels_Prague

ŠATY La Perle

LOKACE Vltavěnka

Víte co je nejlepší na tom mít za kamarády stejně „umělecky posedlé“ lidí jací jste vy sami? Ano, správně – dokážete propojit své síly, kreativitu, známosti, znalosti a neskutečné množství nápadů, které můžete snadno uskutečnit. Známý citát „ V jednotě je síla“ nejlépe vystihne projekt, který jsme uskutečnily díky týmové práci. Úchvatná usedlost Vltavěnka, nádherné šaty La Perle, fotografky Lucka Holoubková, Tinka Radnic a šikovné modelky. Bylo to doopravdy krásné a jediné co nám chybělo bylo sluníčko, díky kterému bychom zůstaly alespoň o kousek déle na tak božském místě.

 

Nejdál vás dostane tvrdá práce a odhodlání. Každý den ze sebe dostaňte to nejlepší, abyste si mohli splnit sny. O tom by vám mohla povídat majitelka usedlosti Vltavěnky, díky které sídlo dostalo „nový život“ a těší své okolí krásou a nádechem historie. Koordinátorka svateb Lenka, která viděla hodně nádherných míst, kde se konaly slavností, snila o místě, kde by se mohly setkat historie, současnost a budoucnost. Aby lidé, slavící či připomínající si významné životní události, se vrátili v čase a zároveň vykročili do budoucnosti. Aby vzpomínky na malebný venkov nebyly pouze vzpomínkami, ale realitou. A díky projektu, nad kterým intenzivně pracuje, si ve Vltavěnce každý může přiblížit tento sen.

 

Usedlost Vltavěnka nacházející se na Sedlčansku, blízko řeky a ještě blíže ke známé Krčínově tvrzi v Křepenicích je místem klidu, romantiky a jakéhosi kouzla. Sídlo, které ještě nedávno bylo v žalostném stavu a jeho rodný list byl napsán už někdy v 18. století., se během necelých dvou let stal kouzelným, architektonicky zajímavým místem. Není tolik míst, které jsou opravovány s citem pro jejich původní podobu. Stejný interiér, žádné přístavby a nevhodné nástavby. Dřevo, cihla a kámen zůstaly při rekonstrukci jedinými stavebními materiály. Cílem Lenky bylo co nejvíce zachovat nezaměnitelnou členitost místa, které dýchá bohatou minulostí a snad ještě bohatší budoucností. Krásná svatba nebo oslava narozenin, setkání s rodinou, přáteli nebo natáčení filmů, či místo na workshopy pro fotografy. Toto i ještě více si zde dokážete zrealizovat. Pokud se chcete ztotožnit s místem, kde se sny stávají realitou, přijďte se podívat na Vltavěnku a vsadím se, že si ji zamilujete stejně jako my.

FOTO Christina Radnich

MUA&STYLING  kosmetiks.cz

MODELKY Nnenna, Adéla

MA Crushmodels_Prague

LOKACE Vltavěnka