OÁZA KRÁSY

FOTO, KOLÁŽE Polina Radchenko

MUA&STYLING  kosmetiks.czprague.style

MODELKA Romana Chudá

MA Scouteen model management

HALENKA, DOPLŇKY NK.LA Perle Dress

OVERAL ODIVI

Jak už víte, stále hledáme kreativní fotografy, kteří dokáží vycítit myšlenku našich Nobles´ focení. A musím říct, že toto hledání se nám doopravdy vyplácí. Ukázkou mých slov je tvorba mladé začínající fotografky Poliny, která nafotila tento úžasný editorial. Abychom pochopili tvorbu toho či onoho umělce, měli bychom se zajímat nejenom o jeho tvorbu, ale také poznat osobu, která stojí za foťákem a dokáže ztvárnit krásu, která živí naši duchovní a emoční stránku. Proto si v Nobles´  zakládáme na tom, abychom Vám co nejvíce přiblížili člověka, jehož dílo prezentujeme.

 

Polina fotí docela krátce, ale pochopila, že focení je to, co jí přináší obrovskou radost a hodlá v tom pokračovat. Trvalo ji dlouho, než našla to, co dokázalo naplnit její duchovní život radostí a těmi správnými emocemi, které ji tak scházely. Když prvně vzala do rukou fotoaparát, pochopila, že je to láska na celý život. Každou fotografii vnímá jako umělecké dílo, na kterém se podílí celý tým. Aby člověk tvořil krásu, musí ji vnímat a prožívat. Stejně jako malíř vytváří obrazy, tak i fotograf vytváří svého druhu umělecký obraz.

 

Proto se nebojte nových věcí, hledejte to, co Vám schází do doby, než to najdete, abyste mohli žít v souladu se svojí psychickou a fyzickou stránkou. Nebojte se snít a užívejte si radost překrásna spolu s námi.