EDITORIAL BY JANE

Být profesionálem znamená mnoho věcí, ale rozhodně to není snadné. Vzdělání, různé workshopy, poučná videa a vše, co je spojené se zvoleným oborem, z nás ještě nedělají profesionály. Jedním ze zásadních faktorů profesionality je disciplína.

 

Možná jste slyšeli, že disciplína je klíčem úspěchu k podnikání. Každý z nás má v sobě potenciál, který bez určitých pravidel zůstává do pevné míry nedotčený. Disciplína je motorem, který nás může hnát kupředu nečekanou rychlostí

a pomůže tak splnit sny a životní cíle, které chceme naplnit. Disciplína znamená, že nebudete pracovat pouze když se vám to hodí, máte zrovna tvůrčí náladu nebo když zhlédnete motivační video. Znamená to, že pracujete, i když máte mizernou náladu, nic vám nejde, nic nestíháte a kolem neustále pobíhají vaše malé děti. I přes toto všechno se donutíte pracovat, protože víte, že disciplína je zvyk a ničí se právě tím, že se poruší. A věřte tomu, že časem budete odměněni tím, že ani špatná nálada, nedostatek času, klidu nebo inspirace nedokážou snížit váš výkon. A co víc, že i v těch nejhorších dnech podáte minimálně uspokojivý výkon. Protože právě podle svých nejhorších dnů bude hodnocená vaše celková výkonnost. Stačí kousek po kousku vybudovat disciplínu sám v sobě, pracovat na ni a nenechat ji vyhasnout. To je základ pro tvorbu zázraků v našich životech.

 

Buďte profesionálem v tom, co děláte, a hlavně, mějte z toho obrovskou radost a dělejte to srdcem, a kdoví možná

to dotáhnete až na samý vrchol mistrovství.

FOTO  jane_sunny_ph

MUA&STYLING  kosmetiks.cz

MODELKA Kája Kociánová