V ZAJETÍ BAZU

Bez krásy, elegance a kreativity není Nobles´. Je to základ, kolem kterého se všechno točí a odvíjí. Neustále hledáme zajímavé a kreativní lidi, kteří žijí tvorbou, vyrábí srdcem a krásu vnímají tak, jako my. Proto o designérce šperků, která věří, že krása se nenosí, ale má se stát naší součástí, Vám jednoznačně musíme říci.

 

Slovenská šperkařka Zuzana Barčáková vlastní značku BAZU, pod kterou vznikají šperky, které si získávají pozornost svou precizní prací, vzory a barevností. Technika zdobení, kterou používá šperkařka, se jmenuje soutache a každý kousek v sobě nese tajemství poctivé ruční práce. Její filozofií je přinášet ženám do detailů propracované šperky originálního designu z nejkvalitnějších materiálů. Tyto šperky pomohou každé ženě rozvinout svou krásu do rafinované podoby, na kterou se jen tak nezapomíná.

 

Pokud hledáte doplňky, které Vás okouzlí svým perfektním provedením, kvalitou a kreativitou, zkuste se podívat na šperky Zuzany Barčákové, najdete tam hodně úžasných a originálních věcí. Ale předem varuji: musíte mít velkou sílu vůle, abyste si nekoupily všechno a hned. Jedním slovem užijte si krásu šperků Bezinky a mrkněte na editorialy, které jsme pro Vás spolu se značkou nafotili.

FOTO Jane Sunny 

KOLÁŽE Michelle

MUA&STYLING  kosmetiks.czprague.style

MODELKA Kristýna

MA Crush Models

ŠPERKY BAZU