NOBLES SOUTĚŽ

A je to tady :) Jak jsme slíbili, představujeme Vám projekt s úžasnou Veronikou Petrovou a také skvělou a velmi talentovanou návrhářkou Ninou Klymiuk, zakladatelkou značky N.K.La Perle Dress. Projekt proběhne formou soutěže, do které se může zapojit každá z vás. A v čem taková soutěž spočívá? 

Jelikož každá z nás ví jak je důležité vypadat hezky nejen zvenčí ale i zevnitř,  jsme se rozhodli věnovat vnitřní a vnější proměnu jedné šťastné výherkyni, která se přihlásí do soutěže a bude náhodně námi vybrána. Hodnota proměny je 70.000Kč a zahrnuje v sobě tříměsíční kurz koučinku Veroniky Petrové na základě “Results coaching systému”, který je založen na neurovědeckých poznatcích, dále vlasový styling, líčení, módní poradenství od zkušené návrhářky a stylistky, focení 3 stylů módních obrazů, jeden z kterých výherkyně dostane zdarma a také 15 výsledných vyretušovaných fotografií. Veškerý proces proměny se bude od začátku do konce nahrávat za účelem vytvoření krátkého promo videa. 

Soutěž startuje ode dneška 17.08 a bude probíhat do 7.09.2021. Podmínky soutěže najdete na našem IG a také na IG Veroniky Petrové a NK.La Perle Dress. Tak neváhejte se zapojit a my už se těšíme až se s jednou z Vás potkáme osobně.

FOTO Katy

MUA&STYLING  kosmetiks.czprague.style

MODELKA Veronika Petrová

KORZET NK.LA Perle Dress