NOBLES KOLABORACE

Je slovenským kameramanem a moderátorem Evropy 2. Videotvorbě se věnuje kolem 8 let, pracoval v různých stylech a na různých tvůrčích projektech. Mladý, energický, plný kreativních nápadů... Takovým je Randy Cold, se kterým jsme měli tu čest spolupracovat. Co z toho v důsledku vzniklo, uvidíte v tomto článku a pevně doufám, že na Vás, stejně jako na nás, tato kolaborace udělá velký dojem.

 

V životě každého člověka, ať už uměleckého povolaní nebo ne přijde čas, kdy toužíte po změně. Chcete zvolit něco, co vás naplňuje a v čem najdete sami sebe. Obzvláště když jste na karanténě a veškeré plány zůstaly jen „na papíře“ přemýšlíte co a jak dál. Máte dostatek času na to, abyste pochopili, co doopravdy chcete dělat a nebo co nového vyzkoušet. Právě tehdy se Randy rozhodl o změně směru své tvorby a zaměřil se na fashion videa. Svou tvorbou se snaží zachytit atmosféru daného okamžiku tak dokonale, že při každém pohledu na něj se vám vybaví všechny vzpomínky a emoce. Videa, ve kterých krása a kreativita jsou zabalené do fashion obrazů, nejsou dlouhé, trvají obvyklé 20 až 30 sek. A právě takové časové rozmezí Vám dává velký prostor na přemýšlení a vnímání každého záběru a nutí Vás se nezastavovat jenom na jednom jeho videu.

Aby té krásy ve videu Randyho nebylo málo, tak jsme ji podtrhly oblečením a doplňky značek, které dokáží udělat Váš život nejenom barevnějším, ale také luxusním.

FOTO, VIDEO Randy

MUA&STYLING  kosmetiks.czprague.style

MODELKA Nnenna

KOLÁŽE Michelle

OBLEČENÍ Mi fashion label

RUKAVICE Silky Gang