NOBLES EUFORIE

Ve většině případů focení vyžaduje minimálně tyto tři věcí: nápad, fantazii a hledání cesty, jak uskutečnit to, co máte v plánu. Spoustu lidí říká, že vůbec nejsou kreativní. Jsou ale na omylu. Všechny děti jsou umělci. Problém je v tom, jak zůstat umělcem v průběhu života.

 

Kreativita je způsobem vyjádření svého vnitřního já. Doba, kdy jsme měli na to nejvíce času a nejvíce možnosti byla školka. Vzpomeňte si jak jsme vytvářeli různé zajímavé věcí a vůbec jsme se nebáli barev, tvarů a textur. Bylo to ze srdce, plné fantazie a toho kouzelného světa, který má v sobě každé dítko. Tak proč neneseme ten kouzelný svět dál? Bojíme se selhání v očích ostatních? Srovnáváme se s lepšími, než jsme my? Ale kreativita neznamená jen výjimečný umělecký talent nebo nápad, který změní svět. I malé problémy si vyžadují tvořivý přístup, abychom se pohnuli z místa. Proto nemějte strach dělat to, co je odlišné od představ ostatních.

 

Nemusíte čekat na pokyny ostatních až vám nadiktují svá pravidla jak mají věci být. Buďte sami sebou a nebojte se jít cestou, která vás dělá šťastnými.

FOTO Zanna

MUA&STYLING  kosmetiks.cz

MODELKA  Kateřina Zálišová

MA Crushmodels_Prague

KLOBOUK Tonak

KYTKY  Frezie Flowers Studio

DOPLŇKY  Craft_Explosion