MELIA

FOTO, KOLÁŽE Katy

MUA&STYLING  kosmetiks.czprague.style

MODELKA Keisha

MA Crush Models

ŠATY, SUKNĚ Melia Marchi

BUNDA Mi fashion label

RUKAVICE Silky Gang

Všichni už jistě víte, že k Nobles patří elegance. Každý náš editorial děláme s touto myšlenkou. Ať se jedná o modelky, lokace, oblečení nebo doplňky, vždy v našich editorialech bude přítomen prvek elegance. Při hledání nové zajímavé značky, kterou bychom prezentovali na našich stránkách, jsme náhodně natrefili na zajímavý editorial, na kterém nás zaujalo nádherné oblečení. A bylo jasné, že spolupráce na sebe nenechá dlouho čekat.

 

Když se podíváte na značku Melia, hned na první pohled Vás zaujme nadčasový design oblečení v minimalistickém provedení. Kvalitní italské materiály, precizně propracované střihy, kombinace různých materiálů s akcentem na zajímavých detailech jsou důkazem toho, že klasika nikdy nestárne a v podání této značky získává obzvlášť elegantní nádech.

 

Značka Melia Marchi byla založena v roce 2014 dvěma ženami, které od samého začátku existence značky chápaly, že jejích hlavní inspirací není nikdo jiný, nežli sama ŽENA, zabalená do elegantního a sofistikovaného oblečení. Kromě toho značka funguje jako zakázkové krejčovství, kde si můžete objednat věci na míru.

 

Pokud chcete vědět, jak vidí ženu značka Melia, zkuste je navštívit a jsem si jistá, že minimálně jedny jejich šaty budou zdobit Váš šatník.

FOTO Neha Pandey

KOLÁŽE Michelle

MUA&STYLING  kosmetiks.czprague.style

MODELKA Natálie

MA Crush Models

KABÁT, ŠATY Melia Marchi

RUKAVICE, ŠÁTEK Silky Gang