KDYBY LÁSKA VLÁDLA SVĚTU

“Kdybych vládnul světu, každý den by byl první jarní den, každé srdce by zpívalo novou píseň, a my bychom každé ráno zpívali o radosti” - Tonny Bennett.

Každý z nás se vyrovnává s životními zvraty po svém. Dalo by se říci, že něco špatného v životě je spouštěčem k přemýšlení a restartu svého života. A stejně jako v případě sklenice napůl prázdné nebo napůl plné se každý sám rozhodne, zda-li vidí problémy nebo výzvy.

Představte si, že jste ve vztahu, kde milujete, sníte, budujete, tvoříte společný svět, ve kterém jste jen Vy a On. A pak přijde zlom – On se rozhodne, že už to nechce, nejste prý tou pravou... Známý scénář, spíše bych řekla klasika. A teď máte na výběr dost pestrou volbu: deprese, sebelítost, hledání chyb v sobě, přejídání se, změna každodenních zvyků nebo … chápání toho, že právě TOTO je vhodný čas na splnění snů. „Pauza od života“ po rozchodu, cestovaní do zahraničí, které umožnily dát myšlenky dohromady, meditace, hledání smyslu života a jako výsledek – vznik exkluzivní seznamky Find L'Amour. Toto je příběh mé kamarádky Kataríny (35), Slovenky žijící v Praze, která dokázala z životního zvratu udělat velice úspěšné podnikání.

Známe se delší dobu a pokaždé, když se máme potkat, těším se jako malé dítě, že si z našeho setkání zase něco nového a velice užitečného odnesu. Osoba, kterou si zamilujete na první pohled, které přetéká energií, má na všechno velice zajímavý pohled a nebojí se díky tomu být jiná, ba naopak – její “svojskost” ji dělá jedinečnou a nenapodobitelnou. Proto se nedivím, že právě ona se rozhodla v roce 2014 založit seznamovací agenturu, služby které jsou šité na míru každému zákazníkovi. Taková dohazovačka neboli Amor v sukni dnešní doby. Osobní a individuální přístup, přísná selekce nového člena, asistence zkušeného psychologa na cestě hledání vhodného protějška a také absolutní diskrétnost daly jako výsledek více než 200 spokojených párů po celém světě. Mimochodem čtyři roky po založení své agentury ona sama našla svou spřízněnou duši a budoucího manžela, spisovatele a učitele tantry Johna Hawkena.

O tom, jak vznikl nápad založit seznamku a proč vlastně takové odvětví zvolila jsem se dozvěděla v rozhovoru s Katarínou.

S nápadem přišla ještě v roce 2012 v New Yorku, kde žila a pracovala 2 roky jako marketingová manažerka firmy, která stavěla větrné a solární farmy a také jako asistentka jedné z top dohazovaček Ameriky. Když o tom nápadu přemýšlela, chytila se myšlenky, že každý z nás si při hledání toho(té) pravého(é) vypěstuje v hlavě skoro přesnou představu (výška, barva oči, vlasů, pleti, úsměv, povolání, dokonce jméno a ještě spoustu úžasných vlastností) o tom, čím by měl(a) disponovat pan(í) Božský(á). Často ale zapomínáme, že to, co chceme a to, co potřebujeme, obvykle není to samé. Můžeme dostat to, co si tak přejeme, není to však zárukou spokojenosti ve vztahu. A tak u toho zkoumání a přemýšlení přišla na to, že velkou součástí hledání partnera je poznání a vnímaní sebe a druhých v tom nejlepším světle.

Spolupráci s Katarínou předchází vstupní konzultace, která většinou trvá 90 minut a má pomoct identifikovat osobnost klienta, zjistit jeho cíle a přání. Když všechno proběhne jak má, začíná spolupráce s Find L’amour. Podle úrovně intenzity hledání dle požadavků klienta se rozhodne o balíčku služeb, které nabízí agentura: bronzový, stříbrný, zlatý nebo dokonce platinový. Od toho se také odvíjí cena, kterou klient zaplatí předem. Pak už je to chemická nebo srdeční záležitost, zda ti dva k sobě najdou cestu nebo nikoliv. Podstatou ale je neustálá práce na sobě, aby ten(ta), pro koho se rozhodnete, chtěl(a) s Vámi zůstat celý život.

Nestandardní přístup seznamky Kataríny se osvědčil natolik, že v roce 2016 agentura získala označení seberozvojové seznamovací agentury číslo 1 v České republice. Ke dnešnímu dni má Find L’amour agenty v Praze, Londýně, Bratislavě, Vídni, Mnichově, Dubaji, Paříži a v New Yorku. Ať už jste Ať už jste kdokoli a žijete kdekoli, díky Find L’Amour máte šanci začít úplně jiný život.

 

“See the best in yourself and others” by Find L’Amour...