DOTYK KREATIVITY

FOTO, KOLÁŽE Katy

MUA&STYLING  kosmetiks.czprague.style

MODELKA Patrice

MA Crush Models

BUNDA Mi fashion label

SUKNĚ Melia

Odlišnost je základní lidskou charakteristikou a často také iniciátorem cesty, která se může stát životním rozhodnutím. Poznáváním vlastní odlišnosti se utváří jiný, často kreativní pohled na svět. Proto nás v Nobles´ nesmírně těší, že čím dál tím více našich příznivců si přeje ukázat svou odlišnost neboli talent, kterým disponujete, a tato kooperace je toho důkazem.

 

Že věk je pouze číslo se můžete přesvědčit po shlédnutí videa, které uvidíte na našich stránkách a doufám, že se Vám bude líbit stejně tak, jako nám v Nobles´. Od malička tušil, co chce dělat v dospělosti, a jistým krokem jde k cíli. Takový je Jakub Gabrhel, kterému je mimochodem 20 let a už přes 4 roky se věnuje video tvorbě. Kromě firemních, sportovních a reklamních videí ho v poslední době velmi láká svět módy a kreativity. Snaží se ve svých videích odrážet emoce modelky, které ona sama prožívá při pózování, zachytit její mimiku a pohyby tak, aby díky tomu video získalo jasnou myšlenku. Móda a kreativita jsou jednou z hlavních tvůrčích myšlenek, kterým by se Jakub rád věnoval do budoucna a pevně doufám, že se mu to povede.

 

Je fajn být odlišným, zvláště co se týče kreativity. Proto jděte cestou, kterou Vám určuje srdce a Vaše odlišnost a berte cestu k cíli jako dobrodružství, které Vám dá sílu vylézt až na samý vrchol.

VIDEO Jakub Gabrhel