ŠŤASTNÁ MYSL

Nic není náhoda a o tom jsme se mohli přesvědčit při seznámení s herečkou, moderátorkou a dnes i úspěšnou životní koučkou, lektorkou 5 Tibeťanů a mentorkou Šťastné mysli Veronikou Petrovou. Mladá, charismatická, vzdělaná a velmi akční Veronika, má již za sebou dlouhý seznam úspěchů a také velkých životních změn, které jí umožnily objevit nové možnosti a cesty. Během své herecké kariéry zatím natočila 18 seriálů, hrála v divadle a moderovala desítky akcí. Účastnila se reality show Operace Izrael - nejtvrdšího military výcviku Krav Maga přímo v Izraeli. Natáčela pořad Nikita běží o život, který měl lidi motivovat k extrémním sportům a tréninkům. Jejím snem bylo získat velkou akční roli, kde by mohla ukázat svůj herecký talent. Dávala do toho veškerou snahu a energii. Šla z role do role, moderovala a měla pěkně našlápnuto. Ale pak přišel zlom – syndrom vyhoření. Nechtěla nikoho vidět, uzavírala se před okolním světem a častokrát nemohla být ani sama se sebou.

 

Tehdy se rozhodla odjet do Hollywoodu, kde se těšila na velkou hereckou budoucnost. Osud však měl jiné plány a místo herečky nakonec skončila na pár měsíců jako uklízečka. To všechno ještě zhoršilo její duševní stav, se kterým už delší dobu zápasila. Začala mít deprese a sáhla si na úplné dno, od kterého se ale naštěstí odrazila. Díky terapii EFT (Emotional Freedom Techniques), regresi a metodě RUŠ, které pracují s podvědomím, se pomalu navrátila sama k sobě. Obrovská chuť splnit si sny, ji málem připravily o vnitřní harmonii a psychické zdraví. 

 

V Americe se pomalu začala zbavovat strachu, pochybností o sobě samé a přestala lpět na herectví. Narazila na buddhistickou meditaci Vipassana, které se říká meditace vhledu. Vhledy jsou v životě velmi důležité a jsou to právě ony, které nám mění životy a my přicházíme k sebeuvědomění a sebevědomí. Následovala jóga, meditace, bylinky a práce s nitrem, práce s vědomím, 5 Tibeťanů, prostě začala hluboce poznávat sama sebe.

Emoční a duchovní stav Veroniky se začal postupně zlepšovat. Po návratu ze Států a zralé úvaze se rozhodla odletět na 21denní pobyt v buddhistickém chrámu na severu Thajska. Napsala do kláštera a k jejímu velkému údivu dostala odpověď za 7 minut. “Věřím na znamení, a když se mi z Thajska ozvali za 7 minut, byla jsem si naprosto jistá, že je to správná cesta. Samozřejmě následovaly pochybnosti, ale ta jistota tam prostě byla,” říká Veronika o sedmi minutách, které jí změnily život.

 

Z původní třítýdenní cesty, se staly čtyři měsíce, plné sebepoznání, zklidnění a nového restartu. Z herečky, která neustále mluvila, a že mluvila ráda, se stala koučka a mentorka, která teď pro změnu naslouchá. Kvůli životním změnám, kterými si Veronika prošla, se rozhodla pomáhat stejným lidem, jako ona.

 

V roce 2018 založila projekt Šťastná mysl ( i když začátek se datuje od roku 2011, kdy na sobě začala hluboce pracovat z pozice svého podvědomí). Neustále se vzdělává a ví, že její projekt dokáže pomáhat lidem srovnat si myšlenky, více si uvědomovat sebe sama, najít nový směr, cesty a cíle nebo dokonce restartovat svůj život, jako to kdysi udělala ona.

 

Někdy se ženeme za svým snem takovou rychlostí, že nakonec nedokážeme projet životní zatáčkou a narazíme na to, s čím jsme vůbec nepočítali. Tento náraz je pro nás znamením, že bychom měli zpomalit nebo se vydat jiným směrem. Pokud se Vám někdy stalo něco takového, zamyslete se nad tím a zkuste se podívat na projekt Šťastná mysl. Je to projekt pro ty, kteří mají odvahu podívat se do svého nitra a chtějí hledat cestu a řešení. Protože i cesta může být a JE cílem. Neváhejte napsat Veronice o více informací ohledně projektu, který Vám může otevřít dveře k lepší budoucnosti.

 

 

Umíte udržet tajemství? Společně se Šťastnou myslí Veroniky Petrové a Nobles´ Magazine chystáme jeden úžasný projekt, do kterého se budete moci zapojit i Vy. Ale psssst, vše má svůj čas. Pro více informací sledujte IG Nobles´ Magazine a Veroniky Petrové.

FOTO Katy

MUA&STYLING  kosmetiks.czprague.style

MODELKA Veronika Petrová