ŠARMANTNÍ REBELKA

FOTO Exploratorius

KOLÁŽE Jana Szabova

MUA&STYLING  kosmetiks.czprague.style

MODELKA Táňa

MA Scouteen Model Management

DOPLŇKY BAZU

ŠATY NK.La Perle Dress

Pokud si chcete užít trochu přírodního ráje uprostřed města, vyzkoušejte zahradu Kinských. Strávit čas v přírodě a projít se krásami staré Prahy zní jako sen, který se může stát skutečnost, pokud navštívíte toto úchvatné místo. Nechci zde vypisovat kdy vznikla, co kdysi bylo před X léty a tak dál, protože toto všechno se dozvíte na stránkách Wikipedie nebo jakéhokoliv průvodce po Praze. Ale rádi bychom Vám ukázali krásu tohoto fantastického místa z hlediska našeho Nobles´ Magazine. Pokaždé když se snažíme najít nějakou zajímavou lokaci na focení, prohlížíme veškeré dostupné fotografie a pak jsme mile překvapení, že zvolená lokace vypadá mnohém lépe a kreativněji.

 

Kinského zahrada je místem, které má neskutečnou atmosféru minulého století. Klid a romantika jsou zde cítit na každém rohu. Pokud rádi koukáte na historické filmy přijde Vám toto místo jako scéna z jednoho takového a s velkou netrpělivostí budete očekávat, až potkáte nějakou nádhernou hraběnku jak vychází z letohrádku.

 

Hraběnku jsme tam nepotkali, ale ten, kdo byl na místě když jsme fotili, určitě mohl vidět jak naše Nobles „hraběnka“ dokázala upoutat pozornost kolemjdoucích nejenom barvou svých vlasů a zajímavým stylingem, ale také svým rebelským a odvážným chováním, zvláště co se týká focení v jezírku. Každopádně toto focení jsme si doopravdy užili a myslím, že i Vy tento editorial také oceníte.