ARCHITEKTI ŠTĚSTÍ

Láska k focení, křehkost modelky, krása šatů ze salonu White Day fantazie šikovné floristky udělali focení pro náš časopis doopravdy Nobles. 
Tvorba fotografky Barbory je odrazem skutečného potenciálu, který v sobě ukrývá. Samá o sobě říká, že od malinka potřebovala dávat najevo co vidí, slyší nebo co se jí honilo hlavou. Zkoušela psát básně, povídky

a pohádky, které jí pomáhaly vytvářet vnitřní harmonii. Z malé holčičky se časem stala starostlivá manželka

a maminka a tak na tvůrčí svět musela zapomenout. Čím dál, tím více jí scházel pocity, které prožívala při psání. Nevěděla jak a čím si je může vynahradit do té doby, než objevila umění fotografování. Svůj vnitřní svět ukazuje prostřednictvím fotografií, ve kterých spojuje své záliby. Práce s lidmi a láska k focení - to je svět, který nabízí tvorba Barbory.
Určitě jste slyšeli přísloví „ Šaty dělají člověka“. A kdybyste zrovna přemýšlely kde v Praze najdete ty nejhezčí a nejromantičtější, díky kterým budete inspirací pro ostatní a uděláte dojem  na každého, tak se zastavte v salonu White Day. Široká nabídka plesových, koktejlových a svatebních šatů vás doopravdy ohromí.
Karolina Röschl je vystudovanou architektkou, která své technické návrhy začala uskutečňovat ve světě květin. Neočekávané dynamické tvary kytic, které vznikají pod její šikovnými rukami, jsou  důkazem toho, že 
nikdy není pozdě volit srdcem.

Každý může být architektem svého štěstí. Ať už zvolíte focení, floristiku, malovaní nebo spoustu jiných oborů, hlavně ať jste u toho šťastní. Volba je vždy pouze za námi.

FOTO  Barbora Olivová

KYTKY Karolina Röschl

MUA&STYLING  kosmetiks.cz

MODELKA Adéla

ŠATY  Salon  White Day