ČERNÁ vs. BÍLÁ

Zámecký park u zámku Průhonice je jedním z nejvýznamnějších zámeckých parků v Česku. Dílo přírody a lidského ducha, kde se cítíte jako v pohádce. Není divu proto, že od roku 2010 se park stál národní kulturní památkou. Atmosféra, která tady vládne, přitahuje filmaře jako magnetem. „Císařův pekař, Pekařův císař“, „Popelka“, „Princezna se zlatou hvězdou na čele“ - jen krátký seznam filmů, které tam byli natočené. A proto se Nobles rozhodl právě o tuto pohádkovou lokaci, abychom také mohli mít kousek pohádky, krásy a romantiky na svých stránkách.

 

Často se stává, že se člověk překvapeně zastaví před věcmi, které v jeho životě nehrají žádnou roli: před odrazy, které nelze uchopit, před čirými útesy, které nelze zasít, před úžasnou barvou oblohy. Všechno to vyvolává v člověku vzpomínky, různé pocity, nostalgii, uklidnění a zároveň naplňuje náš vnitřní svět. Jestli chcete být mezi takovými lidmi, navštěvujte úžasná místa jako je Průhonický park, navštěvujte kulturu, která naplní váš život barvami, krásou, klidem

a vzděláním. Navštěvujte místa, která probudí váš cit k překrásnému, čtěte literaturu, která vám pomůže být inteligentnějšími, mít krásným vnitřek, díky čemu budete motivovat ostatní být lepšími. 

Nesme krásu do světa, buďme Nobles

FOTO  jane_sunny_ph

MUA&STYLING  kosmetiks.cz

MODELKY OlgaAnastasia