MIKROTOKOVÁ TERAPIE

Ve spolupráci s dr.Elenou Hlopovou

 

Oteklý obličej po ránu trápí nejednu z nás, a to bez ohledu na to, kolik hodin jsme naspaly, zda jsme šly spát v deset, či až po půlnoci. Abychom věděly jak ten problém vyřešil, potřebujeme najít příčinu toho, co způsobuje otoky. 

 

Každá buňka v těle má membránu. Vnitřek buněk je záporný oproti okolí. Časem se v buňce odehrává porušení nábojového potenciálu, co způsobuje chaos mezi náboje (depolarizace). To znamená, že ve vnitřku buňky kromě záporných se objevují také kladné ionty. Takový chaos v buňce způsobuje problém v přeměně látek v našem těle (vnitřní metabolismus).

 

Zachránkyní na tento problém je mikrotoková terapie. Snižuje otoky, odstraňuje tmavé kruhy, dává vliv na kožní, tukové a svalové tkáně a také obnovuje potenciál buněk, aby mohly fungovat správně. Jednou z dalších výhod této terapie je, že díky ní se kosmetické výrobky dostanou do hlubších vrstev pokožky. Proto neváhejte v případě, když vám kosmetolog nabídne tuto terapii: zázračné toky dokážou proměnit vaší pleť k nepoznání. 

 

Mikrotoková terapie má ale jednu nevýhodu. Tato léčebná metoda má kumulativní účinek. Proto když na ni nemáte čas, nevyhazujte zbytečně peníze. Abyste si všimly změn na pokožce, nestačí jedno ošetření pleti, ale minimálně dvakrát týdně. Po desátém ošetření uvidíte žádaný výsledek, kterého si všimnete nejenom vy.